Bläddrade igenom vårt arkiv (som jag för övrigt älskar när inspirationen inte är på topp) och stötte på en gammal favorit, nämligen choklad- ochhavrepannkakor
Servera sen medratatouilleoch klyftpotatis eller ris. Jag använde en burk blandade bönor och en burk kidneybönor, men egentligen går det bra med vilka bönor som helst (i burk)
Skär lök, paprika och äpple i tärningar och låt fräsa med en stund. Havssalt och vitpeppar. Aioli och en halv avocado med citronolivolja och gräslök smakade gott till
Idag blev det ratatouillemed biff och saffransris. Nu satsar jag kanske inte på det heller för det är väldigt mycket som ska skalas, hackas och grillas och fräsas
Här en mustig ratatouille som jag åt rakt upp och ned med lite keso till. Zuccinin har växt så det knakar i sommar och alla maträtter med den ingrediensen är populära just nu
Lagom frasiga, mjuka, perfekt stekta och ändå med ett bra näringsinnehåll och bam-bam. ", var vad mamma sa när hon kom in i köket imorse när jag stod och exprimenterade fram en ny frukosträtt
Jag åt ratatouillenmed pasta och det smakade mycket gott. Egentligen skulle man göra en fetaostkräm och klicka över, men jag nöjde mig med att smula fetaosten över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.