Sätt ugnen på 175-200 grader. Smula jästen i en stor bunke och tillsätt sedan, sirap, olja och salt. Tillsätt fingervarmt vatten, russin, frön och rågsikt och blanda
Häromdagen gjorde jag något som jag aldrig gjort tidigare. Jag plockade havtorn. Bara någon kilometer från där jag bor ligger nämligen Karbyträdgård, som både erbjuder självplock och saluför en del havtornsprodukter
Jag äter inte så jättemycket bröd, men till frukosten på morgonen vill jag nog gärna ha en macka. Och då ska det helst vara ett bröd som är fullproppat med nyttigheter, som frön, frukt och nötter, så att kropp och hjärna kommer igång
Det var på tok för längesedan jag gjorde en tårta och när jag slog upp mina blå denna morgon så insåg jag att det var just en sån dag idag nämligen en tårtdag
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Jag älskar att ha nybakt bröd till helgens frukostar. Här är ett recept på bröd som är fullproppat med mättande protein från keso och kvarg och hälsosamt fett från fröerna
Den här pastan är fullproppad av gul citron och jag förestället mig därför att en tugga av den är som att käka solsken – åtminstone så nära det går att komma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.