Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
2-3 drag med svartpepparkvarnen. 2 drag med svartpepparkvarnen. 2 drag med vitpepparkvarnen. 2-3 drag med svartpepparkvarnen. 2 drag med svartpepparkvarnen. 2 drag med vitpepparkvarnen
Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
Fyll en spritspåse och spritsa en rund fin tårtbotten. Så på den supermysiga kräftskivan i helgen så förvandlades marängtårtan jag gjort till en manängtårta
Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Chutney i olika varianter finns det ju gott om, men det är ju inte en maträtt, mer ett tillbehör. Nu när det äntligen går att skörda rabarber tänkte jag att jag istället för att baka eller laga dessert av rabarbern kunde använda den i matlagningen
Hittade detta receptet från Arla på ett paket vispgrädde, men jag gjorde om det en aning. Det blev en mycket snabblagad rätt som barnen verkligen gillade
Sen fyllde jag dem på traditionellt sätt med mandel och grädde. Jag använde receptet på "min vanliga" bulladeg, det som står bakpå mjölpåsarna från Myllyn Paras
Vi försöker göra lite varje dag nu så blir inte det stora flyttlasset allt för stort. Kollat på soffa, köpt soffa, köpte lite av varje på IKEA, skrivit veckomeny, handlat, röjt, sorterat och slängt lite grejer, tvättat, sprungit och plockat ner nästan hela julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.