Ännu en härlig helgdag, tagit en låååång promenad med barnbarnen. Gick till en sjö där vi tog en fika och åt muffins, gick sedan vidare och träffade en farbror som berättade att det hade kommit en bäver till ett vattendrag i närheten… det var två hundra år sen sist det fanns bäver där, kul att de kommer tillbaka
Igår kväll lagade jag gratinerad zucchini till middag. Sommaren tog plötsligt slut och nu står jag framför garderoben varje morgon och undrar vad jag ska ha på mig
Fylldgratinerad portabello – Portabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Skölj och borsta potatisarna. Torka dem och skär ett snitt i varje potatis. Baka dem mjuka i 225°C, ca 60 min eller i mikrovågsugn på full effekt ca 14 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.