Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
köttfärslimpamed bacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Har stått vid spisen idag och gjort färsrätter i triss, jag börjar medfylldköttfärslimpa. Lägg fyllningen över plattan och rulla ihop som en rulltårta, med hjälp av plastfoliet
När köttfärslimpan är klar lyfter du över den på en skärbräda och vispar ur formen med vatten. Lite lite fransk senapSalt & vitlökspepparBlanda köttfärsen med ägg och kryddorTryck ut färsen till en rektangel på ett bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.