* Salt & peppar. Skär ett snitt i varje kycklingfilé så en lucka skapas. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar
Salt & peppar. Skär ett snitt i varje kycklingfilé så en lucka skapas. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar
2 kycklingfiléer a' 150 gram. 1 pkt fetaost. Sätt in pannan (om den tål värmen, annars lägg dem i en ugnsfast form) i ugnen i ca 13-15 min. -) ca 30 min / 2 pers / Ugn. 2 kycklingfiléer a' 150 gram
Skär snitt i kycklingfiléerna och lägg i fyllningen. Smula ner fetaosten i en skål. Stek kycklingen i ugnen i 20-25 min. 1 kg kycklingfilé. 75 g fetaost
Fräs vitlök i smör- &rapsolja i en stekpanna. Vi har haft de små godingarna på övernattning och passade på att plocka lite svamp… vilket var alldeles nytt för M&M
Snitta upp kycklingfiléerna så du får som en ficka där du sedan lägger fyllningen. Stäng igen kycklingenHetta upp en panna och lägg försiktigt kycklingfiléerna med den öppna sidan neråt
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
4 tinade kycklingfiléer. 1-2 äpplen. 1-2 rödlökar. 2-3 dl matlagningsgrädde. Sätt ugnen på 200 grader. Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand
Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika. 8-10 soltorkade tomater i olja. 2 dl crème fraiche tomat & basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.