Bryn den rivna löken i olivoljan, ta därefter ii köttfärsen, låt de bryna tillsammans en stund. Tillsätt buljongtärningen och krydda med persilja,oregano,mynta, salt och peppar
Paprikan som blir över sparas till topping. Strö över resten av paprikan. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1 st röd paprika
Dela paprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Hacka lök. Fräs löken med nötkött. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche
) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Fyll paprikorna med färsen och täck dem med paprikalocken. 8 st paprika. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär av ett lock, där stjälken sitter, på paprikorna och ta bort kärnorna, men låt
Paprikan som blir över sparas till topping. Strö över resten av paprikan. 11 st röd paprika. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Dela paprikan på längden och ta ur mellanväggar och frön. Sätt ugnen på 250°. Bryn köttfärsen i olja en gryta och låt löken fräsa med tills den är mjuk
Då kanske dessa goda fyllda paprikor kan vara något. Fredagen är här och kanske vill en äta något lite mer "lyxigt", men som ändå inte kräver alltför mycket jobb
fylldpaprika. Kasta de gröna stjälkarna, men tärna resten av paprikans lock. När svampen har mjuknat, häll bort överflödigt vatten, tillsätt olja eller flytande margarin, paprika och lök och stek en stund tills allt mjuknat något
4 st paprika. Skär ett lock av paprikorna och kärna ur dem. Ställ dem på ett ugnssäkert fat. Fräs grönsakerna under omrörning i olja tills de är knappt mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.