12 dl
crème fraicheFyllning med lax och kaviar: 1. Finhacka lax, lök och gräslök och rör ihop med crème fraiche och kaviar. Smaka av med salt och peppar. 2. Bred blandningen över 4 av tunnbröden och rulla ihop dem från kortsida till kortsida så hårt det går. 3. Låt dem ligga en stund i kylskåpet och skär sedan varje rulle i 5 bitar före servering.
1 Fyllning
med matjessill och ägg : 1. Finhacka sill, lök, dill, rädisor och ägg och rör ihop med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. 2. Gör därefter på samma sätt som ovan.
Fyllda champinjonhattar. Fyllda champinjonhattar 75 g leverpastej bredbar 1 msk vispgrädde 12 st champinjoner stora Räkkrustader krustaderna räkost räkor dill Laxrulle med ostfyllning lax ca 150 g tunt skivad kallrökt 150 g philadelphiaost gräslök Olivbollar 100 g smör eller margarin 1
Skär smördegen i 6 fyrkanter. Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Vik upp en kant runt om. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg
Fyllning. Hacka räkorna grovt och blanda med dill, majonnäs, pepparrot, crème fraiche och citronsaft. Smaka av med salt och peppar och bred röran på tunnbröden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.