Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i. Förbered tomatsåsen. Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen
Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland. Tomatsås. Man använder inkråmet från auberginen och blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i. Förbered tomatsåsen. Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen
Ta upp paprikorna ur tomatsåsen. Fyll paprikorna med färsblandningen (till ungefär 1 cm innanför kanten då fyllningen sväller under tillagningen). Lägg lock på och låt koka klart på medelhög värme (ca 50 min). Använd för att reda tomatsåsen och smaksätt sedan med socker(efter smak ca 2 msk). Gräddfil, färskt bröd (man doppar i) 8 medelstora vit paprika. 1 medelstor lök
Fyllda pastakuddar med knaprig bacon och tomatsås. Jag har varit lite skeptiskt mot dessa matkassar med tanke på att jag är rätt så kinkig med alla råvaror, speciellt frukt och grönt
Man kan självklart köpa en färdig tomatsås, tex passar Saltås pastasås med oliv/kapris bra till. Vi har haft ett liknande recept i kassen men efter att jag såg ett recept från Paolo Roberto som hette nåt med Kalvfärsfylld zucchini med pecorino kom jag på att jag skulle göra en egen variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.