”Det här är frukostbrödens svar på Caroline af Ugglas sångskola, alla kan baka dem”, så säger Martin Johansson om sina kalljästa frukostbullar och jag kan inget annat än att hålla med honom
Jag är ju helt kass på det här med att leverera fredagsdrinkar i tid och funderar nu allvarligt på att börja kalla fredagsdrinken för helgdrinken istället
se har problem med att många recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Tillsätt med korta intervaller först falukorven och sedan tomatpuré. Fyll på med vatten och senap. Vispa ihop maizena med lite vatten och rör blandningen ui grytan
Avsluta med det heta vattnet. Kanske var det på Martinas femårsdag jag blev bjuden på den här kakan. När jag smakade kakan var den glacerad med ljus blockchoklad och därför gjorde jag det nu med men jag tror det skulle bli godare med hälften mörk hälften ljus som jag känner det idag
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Koka riset och vänd det sedan med smör, salt peppar och oregano. Blanda med sparrisspad och grädde. Sjud några minuter och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.