Om någon av er (mot förmodan) skulle ha gått och glömt vilket förträffligt middagsalternativ ugnsbakad falukorv är så passar jag på att påminna om det idag
Känns lite som att potatissalladen är bortglömd denna sommar. Många andra sallader figurerar lite varstans men just den klassiska potatissalladen har jag inte sett mycket av
. Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. såsen får gärna ta lite färg, men innehållet ska inte börja stormkoka
Stiftade bekantskap med den på nyår för några år sedan och kunde inte riktigt släppa den efter det. Den heter ”glömd maräng” eller ”glömd kaka” och är skitgod på ren svenska
Tre lagom stora bitar med extra jordgubbar, och hade det inte varit för att jag var så mätt efter den goda middagen hade jag kanske tagit tre bitar till
3-6 färska hela små chili (tex piri piri, hittar du inte färska kan du ta torkade). 3-6 färska hela små chili (tex piri piri, hittar du inte färska kan du ta torkade)
Nej, jag har inte ätit min gjutjärnsgryta, men däremot innehållet. Ha i tomat purè, vinet och buljongen och rör försiktigt runt (köttet behöver inte brynas)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.