Glace au four med browniebotten och hallon
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 100 g mörk choklad
  • 25 g smör
  • 1 st ägg
  • 25 dl strösocker
  • 5 tsk vaniljsocker
  • 4 msk vetemjöl
  • 1 krm bakpulver
  • 50 g valnötskärnor
  • i påse
  • grovhackade
  •  
  • Maräng
  • 4 st äggvitor
  • 1 tsk citronsaft
  • pressad
  • 75 dl strösocker
  •  
  • Fyllning
  • 1 l vaniljglass
  • gammaldags
  • 300 g hallon
  • djupfrysta osockrade halvtinade
  •  
  • Garnering
  • 1 msk mandelspån
  • 1 st mynta
  • färsk
  • 100 g hallon
  • tinade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.