Glatta fiskskivor
Risvin och Chili
Risvin och Chili
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • En ormhuvudfisk på 700-800g
  •  
  • Marinad
  • 2 tsk shaoxing risvin
  • 1 äggvita 2 msk potatismjöl
  • ½ tsk salt
  •  
  • Grönsaker
  • ½ röd paprika
  • ½ grön paprika
  • Några torkade shiitake-svampar
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • färsk ingefära, skivad (lika mycket som vitlöken)
  •  
  • Sås
  • 1 tsk ljus soja
  • ½ tsk ljus risvinäger
  • 4 msk kycklingbuljong
  • ½ tsk potatismjöl
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.