Saftig, mjuk, smakrik och mättande. Näringstät dessutom och lätt att mixa och vispa ihop. Färska, mixade dadlar och väl vispade ägg skapar den saftiga och fluffiga konsistensen
Glutenfritt Sockerkakor och mjuka kakor. n lätt och frisk kaka som kommer att vara perfekt i en vacker sommar eller vårdag även om just nu är det vinter i Sverige och snön bara vräker ner över Stockholm
Gör de här jättegoda muffinsen och bjud på till fikat. Eftersom jag första gången gjorde muffinsen en tisdag eftermiddag, och maken framåt kvällen muttrade om att han inte fått någon semla (hade totalt glömt bort att det var tisdag och att jag skulle tagit fram mina semmelbullar ur frysen) så gjorde jag raskt en semmelmuffins
Jag var inne på en blogg som jag gillar och såg ett recept på cookies. Det var småkakor med bland annat vanilj, kokos, citron, havregryn och rice krispies
Att baka med mycket ägg och Pofiber istället för mjöl, är lite annorlunda när man som jag är van vid att baka med glutentrådarnas effektiva bakegenskaper
Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken. Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.