Grovt glutenfritt formbröd - för att formtoppa inför sportlovet
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl iskallt vatten
  • 50 g färsk jäst
  • 2 msk olja - rapsolja, kokosolja, pumpakärnolja eller avocadoolja
  • 2 msk kokossocker eller mörk agavesirap
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl oskalade sesamfrön
  • 1 dl krossade linfrön
  • 1 dl hampamjöl
  • 2 dl torkade berberis - eller andra torkade bär
  • 4 dl mörkt bovetemjöl
  • 4 dl ljust bovetemjöl
  • 3 msk glutenfritt surdegspulver
  • 2 msk fiberhusk
  • 2 msk bananpulver
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.