Ingredienser Portioner. 4 250 g champinjoner 2 msk smör 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar 1/2 sats ratatouille-grönsaker (se länk under steg 3) 400 g färsk gnocchi (potatis) 250 g mozzarella 1/3 sats pesto (se länk under steg 3) 2 msk pumpakärnor 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Postat av Elin måndag 20/02 2017 kl. 20. 12 Kommentera. Gnocchigratäng med sidfläsk och ricotta. Förra veckan när jag gräsänkade fixade Åttaåringen en riktigt bra middag
Gnocchigratäng med rökt lax och citronsås. Gnocchigratäng med rökt lax och citronsås. En gång tidigare har jag ätit gnocchi, det var på en flott restaurang i Estoril, en mindre semesterstad utanför Lissabon
Servera till Gnocchigratängen. Detta är bara så gott. Gör mycket – bra att ha i matlåda. 4 portioner. 200 g rökt sidfläsk, 2 rödlökar, 2 vitlöksklyftor, olivolja, 2 krm pepperoncini, 1,5 dl rödvin, 2 burkar hela tomater á 400 g, 2 msk färsk rosmarin, flingsalt, 2 mozzarellaostar, ca 600 g färsk gnocchi, ca 3 dl riven pecorinoost
Jag har fattat tycke för tortellini och gnocchi med tomat/mozzarella-smak. Det är riktigt mumsigt att göra gratäng på sådan här fylld pasta nämligen, jag har gjort en variant med kyckling tidigare som finns här
Tisdag – Supersnabb potatisgnocchigratäng med feta. GnocchigratängPå bilden ser ni en gnocchigratäng med mozzarella, men i onsdags åt vi istället den här superenkla rätten med feta
Antingen någon enkel pastasallad, ajvarbulgursalladen på bilden eller gnocchigratäng. Jag är en tvättäkta listfantast och därför har jag knåpat ihop en lista om mat
Strimla fläsket. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs löken i en gryta med olja utan att den tar färg. Tillsätt fläsk, vitlök och chiliflakes och fortsätt steka tills fläsket är knaprigt
Gnocchigratäng med spenat och färskost. Gnocchigratäng med spenat och färskost. Potatisgnocchi är gott att käka till olika grytor och såser eller, som här, att använda i gratänger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.