Bland annat gjorde jag den här smakrika och kryddigt goda tomatsåsen eller ketchupen som satt som en smäck till det andra, hamburgarna, coleslawen och de ugnsbakade sötsyrliga tomaterna
Ja, om ni såg Tinás sommarkök förra veckan när hon gjorde hamburgare så blev ni kanske precis som jag sugen på att testa hennes hamburgerdressing gjord på grönmögelost och creme fraiche
Forma hamburgareoch pensla dom med marinaden och grilla eller stek dom i en stekpanna. -) Fick bli lördagens middag framför mello/melodifestivalen och tredje deltävlingen
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak. Steker dom i ugnen och resultatet blir alltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Nu har jag bakat den ena sockerfria och mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.