Jag tycker att en fyllningmed bacon, soltorkade tomater och mozarella blirväldigt bra. Kvällens mästerligamåltid blev därför fylld fläskfilémed mozarella och bacon iCrockPot
Jag serverade det kallskurna köttet medpotatisgratäng, sallad, olika grönmögelost och en sky/gräddsås med glögg smaksatt medfikonochportvin som fått reducera och koka ett par timmar
lite salt och nymalen svartpeppar. 3 dl vetemjöl eller 1,5 dl vetemjöl och 1,5 dl grahamsmjöl. ca 200 g broccoli. 1,25 dl matlagningsgrädde. 3 dl riven ost, gärna ost medlite smak som prästost
Gärna på det här sättet där lårens skinnskida först steks frasiginnan de puttrar vidarei en sås med smaker från tomat, bacon, vittvin, lagerblad, kanel (
Toppa sistmed baconen. Och hur lätt var det inte att göra. Antingen var jag väldigthungrigigår eller så var detta extra gott för jag bokstavligen skrapade ur formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.