Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal Skölj och torka av kycklingfiléerna. Gnid in dem lätt med salt och peppar. Vira baconskivor runtom dem. Stek kycklingen gyllene runtom Hemmets Journal
Kycklingfilé med purjo och champinjoner i grädde - Recept Detta behövs. 3-4 st. kycklingfiléer (ca 1 kg). 1 msk smör. 150 g. champinjoner, färska, skivade. 50 gram. purjo, strimlad (jag tog den gröna delen) Rune Matomanen - Matälskare
FLÄSKYTTERFILÉ I HET CHILISÅS Här har ni ett recept på en riktigt god sås som ni kan göra till både kött och kyckling. Alltså såsen är så förbannat god att den med lätthet kan intas med sked Malin's Diner
Lättlagad festfilé 450 g kycklingfilé. 2 tsk salt. 1 krm vitpeppar. 1 krm oregano. margarin. 1 st burk champinjoner. 1 st paprika. 2 dl grädde Ica kuriren
Parmesangratinerad kyckling Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 600 gram kycklingfilé(er) 4 dl crème fraiche 150 gram parmesanost 2 klyfta(or) vitlök 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar Tillbehör 2 dl ris 0 sallad Köp receptet www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.