Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal Skölj och torka av kycklingfiléerna. Stek kycklingen gyllene runtom. Skär kycklingfiléerna i sneda bitar och lägg dem på ett uppläggningsfat Hemmets Journal
Gratinerad kyckling i krämig såskycklingbröstfilé. Lägg kyckling i en ugnsform, slå på vin eller cider. Blanda ingredienserna till såsen, slå den över kycklingenSvt
Västerbottensostgratinerad kyckling 1,20 kg Kyckling, bröstfilé eller lårfilé. 1 2 msk Kycklingfond (koncentrerad). 1,20 kg Kyckling, bröstfilé eller lårfilé www.lchfarkivet.se
Parmesangratinerad kyckling Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 600 gram kycklingfilé(er) 4 dl crème fraiche 150 gram parmesanost 2 klyfta(or) vitlök 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar Tillbehör 2 dl ris 0 sallad Köp receptet www.tasteline.com
Kyckling parmesan Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. Häll såsen över kycklingen i formen. Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg Hotell Tvärdraget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.