Grönsakscouscous När löken är mjuk häll med paprikapåsen och zucchinin. Häll dem med i röran. Blanda ihop honung, saften, såsen och finhacka vitlöken med ner Matklubben.nu
Grönsakscouscous med sweetchili-yoghurt Fräs grönsakerna i stekpanna med vitlök och cayennepeppar. Smaka av med salt. Blanda grönsaksfräset med couscousen Erka Perkas Kök
Ananasgratinerad kassler med grönsakscouscous Smaka av med salt och peppar. Servera med en grönsallad till. Grönskascouscous. Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen Hemmets Journal
Ljummen rödbetssallad med Apetina Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, 20-30 min. 100 g Arla Apetina® vitost. Skiva löken tunt Arla
Kyckling med Apetina Dela kycklingen i halvor och servera på fat med grönsallad. 150 g Arla Apetina® vitost. Sätt ugnen på 175° Arla
Färska rödbetor gratinerade med Apetina Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. 150 g smulad Arla Apetina® vitost Arla
Kassler med persiljesås och apetina (var lite försiktig med saltet eftersom både kasslern och apetina ger ifrån sig sälta). Tillsätt hackad persilja och smaka av med salt/peppar Madame Edith
Örtig mandeltorsk med grönsakscouscous 4 Grönsakscouscous 3 dl couscous 1 1/2 msk konc grönsaksfond 1/2 zucchini (à ca 150 g) 1 msk olja till stekning 1/2 tsk salt 1 fänkål (à ca 200 g) 1 dl finhackad persilja 1 msk färskpressad citronjuice Örtig mandeltorsk 50 g rumsvarmt smör 1 dl hackade örter t ex persilja, dill, gräslök, körvel finrivet skal av 1/2 citron 1 msk färskpressad citronjuice ca 500 g ryggfilé av torsk (MSC-märkt) 1 krm salt 1/2 krm nymalen vitpeppar 4 msk rostade mandelspån olivolja Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Brysselkål med Apetina 150 g Arla Apetina® vitost. Skala och skiva rödlöken tunt. Skålla och skala mandeln. Rosta den i en torr, varm stekpanna Arla
Fläskfilé med Apetina och tsatsiki med bönor 150 g Arla Apetina® vitost. Sätt ugnen på 225°. Salta köttet och bryn det runt om i smör-&rapsolja i en stekpanna Arla
Kycklingpasta med Apetina Lägg i vitlöken och låt den fräsa med. Krydda med salt, peppar och oregano. Smula ner osten i bitar, lägg i tomat och garnera ev med färsk oregano Arla
Fisk i folie med grönsakscouscousGrönsakscouscous. Fräs squash och fänkål i en stek-panna med olja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar Hemmets Journal
Ljummen potatissallad med Apetina Blanda potatisen med smör-&rapsolja, salt, skal och saft av citron. 100 g Arla Apetina® vitost. Tvätta och koka potatisen knappt mjuk Arla
Brysselkål med Apetina 150 g Apetina. Skala och skiva rödlöken tunt. Skålla och skala mandeln. Rosta den i en torr, varm stekpanna Matklubben.nu
Fetaostfyllda lammfärsbiffar med grönsakscouscous Servera biffarna tillsammans medgrönsakscouscousen. Grönsakscouscous. Men jag hade faktiskt bytt tid idag för att åka iväg med svampkursgänget och plocka svamp nu på förmiddagen Mitt kök & Min Trädgård
Färska rödbetor gratinerade med apetina Servera med lufttorkad skinka och bröd. Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. 150 g smulad ApetinaMatklubben.nu
Ugnsbakad lax med Apetina Servera med potatismos eller pressad potatis. 100 g smulad Apetina. Sätt ugnen på 225°. Strimla fänkålen. Kärna ur och skär paprikan i bitar Matklubben.nu
Pasta med Apetina 200 g Apetina. Koka pastan. Skär gurka och ost i bitar. Blanda krossade tomater, gurka, crème fraiche och oliver i en kastrull Matklubben.nu
Panerad kyckling med grönsakscouscousGrönsakscouscous. Tillaga couscousen tillsammans med olja och salt enligt anvisningen på förpackningen www.landleyskok.se
Spenatrisotto med Apetina Krydda med salt och peppar. 200 g smulad Apetina. Skala och hacka löken. Fräs den i smör-&rapsolja i en gryta Matklubben.nu
Foccacia med Apetina och rosmarin Flytta över degen till en plåt med bakplåtspapper. Dekorera med rosmarinkvistar. 100 g Apetina. Sätt ugnen på 175º Matklubben.nu
Broccolipasta med Apetina Skär broccolin i små bitar och låt den koka med pastan några min på slutet. Smaka av med salt. 100 g Apetinaost 13% Matklubben.nu
Potatisgratäng med Apetina och spenat Servera med t. Blanda spenat, potatis, vitlök och smulad Apetinaost, salt och peppar i en smord ugnssäker form Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.