Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Granolamed mandel, kanelochkardemumma. Senaste veckorna har jag varvat stora smoothiebowls med ugnsbakad gröt till lunch, och min nya favorit är en variant med mandel, kanelochkardemumma
Granolamed ingefära, kardemummaochkanel. De senaste dagarna har det blivit Finn crisp till frukost, och det är ju inte alls bra, så nu gör jag en granola som jag kan äta istället, jag hoppas den blir god
Jag har svängt ihop lite olika recept i köket och jag brukar alltid dela med mig utav de godaste och som utlovat kommer här ett supergott recept på en glutenfri och mjölkfri granola som är jättegod att ha på yoghurten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.