Det här receptet är på oxfilé men det går lika bra med tex ryggbiff, rostas eller entrecote. Tänkte bara snabbt kommentera det geniala köttet och den idiotsäkrabearnaisen
Och igår vart det pizzabak med pulled beef rester på, mums. Lördagens middag var fin somsjutton, grillad oxfilé, hemmagjordapommes, egengjordbea & rödvinssås, ugnsrostadetomater & picklad rödlök
Blanda medbearnaisesåsenoch lägg tillbaka blandningen i potatisarna. Blanda cremé fraiche med såsmix, uteslut vattnet från tillagningsinstruktionerna för såsen
oxfilémedgratinerade timbaler av mandelpotatisochvästerbottenost. Gratineradvästerbottenstimbal. Till det smörstekta rödbetor, chévre med svartvinbärsmarmelad och rödvinssås
Oxfilénsom visade sig vara lammrostbiff, var kanske det enda jag kunde identifiera som användbart utan en grundligare obduktionmed efterföljande dissekering
Blanda ihopmed resten. Vispa ägg ochsocker pösigt. Koka under tiden ihoptoscasmeten under omrörning. Ta ut kakan ur ugnen, låt kakan svalna någotoch bred sedan över smeten
För det var faktiskt en honmed tanke på all rom vi hittade. Kolla in klorna alltså. Smaksätt med paprika ochkonjak innan du lägger i hummerköttet och låter allt bli varmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.