Kan även bero på att jag typ roffade åt mig alla champinjoner eftersom jag vet att barnen inte gillar svamp.Äggfritt blir det också om man ser till att ha äggfri pasta och korv!Detta är också ett Icarecept!4 portioner
eller tillhör du skaran som är lite rädda och inte riktigt törs prova mat utan kött, om du vill prova så är här inspiration att testa med ett recept som är enkelt, smakrikt och utan konstigheter
Fräs lök, paprika ovh champinjoner i en gryta med lite smör eller olja. Nu ni kommer ännu en vegetarisk rätt och det är en dundergod soppa med en tomatbas
Efter att ha brynt dem ett par minuter per sida i olja på hög värme lade jag upp dem på ett ugnssäkert fat, toppade med skivade stekta champinjoner, tomatskivaoch så riven mozzarella
Fyll champinjonhattar med denna fyllning. Torka av champinjoner, lösgör hatten från foten. Hacka panchetta och prosciutto, blanda i vitlöken, oregano, paprikapulver och peppra efter smak
Lite av tomatoljan i såsen och avsmakning med salt och peppar. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.