Den här gången blev det en matig, lite grövre, glutenfri variant, som är lätt att ha att göra med, och som passar jättebra dels att äta som de är, dels att fylla med något smaskigt och kanske gratinera i ugnen
Utifrån det recept jag har hittat, som jag tänkte spara här tills det eventuellt blir verklighet av att göra tomatmarmelad, så verkar det faktiskt gott
Huvudgästen i den här rätten är helt klart såsen. Den vuxne pojken tyckte det var galet gott, barnen gillade såsen och köttet men tyckte att potatisen smakade lite konstigt
När man är sugen på någotgott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Kesoplättar kanske inte låter så roligt på namnet men jag tycker de är jättegoda. Gör så här. Agnes Amelia har ett fint erbjudande till er som är mina läsare
Har åkt på världens dunderförkylning. Rosta brödet i en brödrost eller i en torr och het stekpanna. Sitter och lurar på vad vi ska äta för gott i helgen
Nästa gång ska jag pröva med coulis på hallon, eller kanske lingon, eller varför inte tranbär. Jag hade helt glömt av att blogga om såsen jag lagade till lantpatén härom veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.