Arla® Svenskt Smör. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegen med en gaffel och låt vila i kylen ca 30 min. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen 10-15 min. 125 g Arla® Svenskt Smör. 2 dl Arla® mjölk. Receptet gäller för 4 port 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Fyllning. 1 zucchini 1 gul lök 1 vitlök Arla® Svenskt Smör 1 tsk örtkryddor, t ex rosmarin, timjan eller salvia 3 tomater 150 g Apetina® vitost 2 ägg 2 dl Arla® mjölk 1 tsk salt 20 kärnfria oliver
Blanda samman squash och rödlök i en skål tillsammans med olivolja och salt. Blir såklart mera smak med färsk vitlök istället för vitlökspulver, men det var det vi hade hemma
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. När jag hade tjejmiddag för ett tag sedan bjöd jag på ännu en sorts pimpade chips, nämligen dessa med creme fraiche, löjrom och hackad rödlök
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Receptet på just den pizzan kommer senare, men en bra idé födde fler och denna med potatis, rosmarin och picklad rödlök var MAKALÖST god
Ett litet spett med grillat lamm- eller fårkött är riktigt rätt till den grekiska salladen. Den grekiska kan serveras som ensamrätt med ett gott bröd till, men båda salladerna passar förstås utmärkt att servera till grillade rätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.