Då tycker jag att den griljerade rotsellerin är perfekt. Om du ungsbakar den långsamt blir den riktigt mustig och umamirik, men har inte den där framträdande kålsmaken som kålrot kan få
Nu vänner ska jag berätta för er hur man griljerar en julskinka. I år valde vi att köpa en färdigkokt julskinka från scan, eftersom vi inte ska vara hemma i jul så kändes det inte lönt att koka en egen
Årets julskinkagriljerades med ett Mannerström-recept. till 1 julskinka. 1 julskinka. Det smakar jul och Chrisses mormor blev så förtjust i det att hon ville ha receptet med sig hem direkt
I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. 1 stycken julskinka av valfri sort. 10-15 kryddpepparkorn. Och nu när vi ändå är inne på ämnet julskinka så kan vi berätta för er att, enligt Svenskt kött, 61% av Sveriges befolkning tycker att det inte känns som en riktig jul utan julskinka på bordet. 80% tycker att det är viktigt att julskinkan är av svenskt kött och dom procenten kan vi ju säga att vi håller med till 100%. Av den sockersaltade kommer det att passera ca 400 kilo genom dörrarna på GeMa-livs. Inte illa för en liten ICA-Nära butik i ett samhälle på ca 1100 personer, häpp. 1 stycken julskinka. 10-15 kryddpepparkorn
getElementById('share-count'). share-count'). addClass('-show'). share-print'). share-facebook'). Griljera tills den fått fin färg, 10-15 minuter. 4-5 msk ströbröd
Vad vore julen utan en riktig god och saftig griljeradjulskinka. Sätt in skinkan i mitten av ugnen och griljera den i 225 grader 15-20 minuter. Sätt in skinkan i mitten av ugnen och griljera den i 225 grader 15-20 minuter
Tyckte du att detta var ett bra LCHF-recept. Griljeradjulskinka är väl ett måste på julafton. Men, den ”vanliga” griljeringen innehåller ju ströbröd och ofta ganska så söt senap, men det går ju faktiskt att griljera julskinkan så den passar LCHF med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.