En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Jag hittar massa spännande recept på Pinterest och nu senaste provade jag att göra Avocado, Hummus and Feta Grilled Cheese tillmiddag
Smaka av med salt och peppar. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor. 700 g fläskfilé. 1salt och pepparPutsa fläskfilén. 1Grilla fläskfilén runtom till den fått fin färg. 1Skiva upp köttet och servera tillsammans med potatissallad och krispiga citronettgrönsaker
Putsa fläskfilén från senor, fett och hinnor. Låt alltsammans småkoka några minuter medan du fördelar den kokta pastan i en stor ugnsform eller två mindre (eller bara en mindre om du valt att halvera receptet)
Stick in en stektermometer med spetsen i den tjockaste delen. 1Grillad flankstek. Krydda köttet med salt och peppar och låt det ligga i rumstemperatur cirka 20 minuter. 1Pensla köttet med glazen och bryn det på grillen på båda sidor. Pensla köttet med glaze 2–3 gånger på slutet. 1Ta upp köttet på en skärbräda, pensla det med mer glaze och låt vila i cirka 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.