Dagens middagstips faller absolut in under den första kategorin, ja annars hade den ju så klart inte kvalat in här i vårt kök, och vi har faktiskt skrivit om den tidigare i detta inlägget om kycklinggryta med tomater i
En skomakarlåda skall enligt recept innehålla ryggbiff och serveras med potatismos, stekt sidfläsk och aromsmör ochden rätt som jag idag bjuder på är alltså en förkokt högrevsbit även kallad Texas biff som sedan grillas och serveras med de klassiska tillbehören
Grillade tomater (mjölkfri). Tomater, lök och vitlök blandades medspenatoch jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra medvilkenkorv som helst
Några drag med pepparkvarn men var sparsam med salt då sälta finns i både korvoch bacon. Otroligt underbart nu har värmenochsolen visat sig från sin bästa sida
Montera korvhornet på maskinenoch trä på fjälstret, sen är det bara att köra igång medstoppningen. Nu har du två val för dina korvar, antingen lämnar du dom till rökning hos någon som kan hjälpa dej med det om du inte gör det själv
Grillad, snabbgravad lax, medgrilladendiveochen matig sallad. Jag kände mig ju rätt färdig på allt överätande efter Frankrike, och hade de bästa intentionerna till att ta tag i kostenigen, men helt och fullt har jag inte orkat ändå nu medans det är semester fortfarande
Servera salladen till grillad, smakrik korv, eller annat kött, och exempelvis råstekt potatis. Jo, en god, kryddig korv att bara steka på kan vara en superb lösning en stressig dag, serverad tillsammans meden knaprig och god sallad
En annan variant på den här rätten gjorde jag en dag, medFäbodkorv, fläsk och svamp. Stugsemester i Dalarna Nu är jag hemma igen, efter en lugn vecka med riktig vildmarkssemester
Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både enoch två gånger över hur svårt det var att mala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.