Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissalladoch vispat bryntsmör. Skölj och skär salladen i grova strimlor och tillsätt till de rostade grönsakerna vid servering
Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissalladoch vispat bryntsmör. Skölj och skär salladen i grova strimlor och tillsätt till de rostade grönsakerna vid servering
Garnera med dill ochsmörgåskrasseoch toppa medbryntsmör precis före servering. Lägg upp ingredienserna på tallrikar med klickar av crème fraiche och rom
Servera salladen direkt, varm eller ljummen. Pressa citronsaft över det hela och skeda över det gyllenbruna heta smöret, avsluta med plockad basilika och salt samt svartpeppar ur kvarn
Kombinationen av grillad kål, bryntsmöroch pistagenötter är helt ljuvlig. Lägg upp spetskålen på ett fat och ringla över bryntsmöroch toppa med hackade pistagenötter
Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Ringla smöret på potatisen och vänd runt medsalladen, grönsakerna och dillen. Servera den här ljuvliga sommarsalladen till grillat kött och en kall sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.