Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär och svartavinbär i både smak och doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till den grillade fläsksidan
Detta är perfekt som plockmat, heta grillade kycklingvingar medsmakav lime, ingefära och chili. Krossa pipipiri tillsammans med saltet i en mortel, pressa andra halvan av limen
Våren är här och därmed ljuset. Resten av vitkålen skär du i strimlor, så det ser ut som nudlar och läggs i mot slutet precis innan det blir dags att äta
När ingredienserna har blivit mjuka mixar du soppan slät med en mixerstav. Hetta upp en stor kastrull med matfett och fräs lök, vitlök, grönpeppar och morötter på svag värme
Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem med kycklingen. Krydda med salt och peppar. Som bilden avslöjar så åt vi det här i mitten på december och det var härligt att få lite andra smaker då julsmakerna började tränga ut allting annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.