Detta är perfekt som plockmat, heta grillade kycklingvingar medsmakav lime, ingefära och chili. Krossa pipipiri tillsammans med saltet i en mortel, pressa andra halvan av limen
När ingredienserna har blivit mjuka mixar du soppan slät med en mixerstav. Hetta upp en stor kastrull med matfett och fräs lök, vitlök, grönpeppar och morötter på svag värme
Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem med kycklingen. Krydda med salt och peppar. Som bilden avslöjar så åt vi det här i mitten på december och det var härligt att få lite andra smaker då julsmakerna började tränga ut allting annat
Passar perfekt till thailändsk kycklinggryta (klicka på länk för recept) eller varför inte till den svenska söndagssteken där du får ett annorlunda smakinslagmed det lite syrliga och söta tillsammans
Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Oftast blir det hitte-på, eller så är det som så att jag kanske sitter och kikar i en tidning, eller på nätet, ser ett recept som ser hur smarrigt ut som helst och som jag mer än gärna vill baka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.