Grillade rotfrukter med saganaki och basilikadipp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 gram palsternacka (or)
  • 400 gram morötter
  • 2 msk ingefära
  • 3 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 msk honung
  • 4 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 kruka(or) basilika
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 st vitlöksklyfta(or) , liten och skalad
  • 1 tsk honung
  • 1 skal från ½ citron
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 förpackning Saganaki
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 ask blandad sallad
  • 1 st paprika
  • 5 skiva(or) bröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.