Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
6 potatisar. 11 tsk grillkrydda. 11 tsk oregano. 11 msk matolja. 1Ev lite salt. 1½ dl ströbröd. 16 potatisar 1 tsk grillkrydda 1 tsk oregano 1 msk matolja Ev lite salt ½ dl ströbrödSkär potatisen i tjockare klyftor och koka dem i 4 minuter
Ingredienser Portioner. 4 4 sötpotatisar (4 sötpotatisar motsvarar ca 800 g) 1 msk olivolja 1/2 tsk chiliflakes 1/2 tsk paprikapulver 1 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg potatisarna i en ugnsform, ringla olja över, salta och peppra. Rosta i mitten av ugnen tills de är mjuka, cirka 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.