Här är en ny rub som jag testade till grillad fläskfilé. Det här är en rub som kan bli hur het som helst, beroende på hur mycket Cayennepeppar man har i, men dessa mängder kändes helt ok
Jag har snöat in på rub till grillat. Receptet till denna rub hittade jag i ICA´s grillfolder. Ruben förberedde jag några dagar innan och förvarade i en glasburk med lock
Nu har grillsäsongen dragit i gång på allvar. För oss som vid sällsynta tillfällen kan tycka att det är värt pengarna att tillaga de dyrare bitarna, ryggbiff eller till och med oxfilé, finns det kryddningar som kan göra det lite intressantare
Västkustinspirerade grilltips. Vi bad. Culinary Team West Of Sweden. , det regionala kocklaget från Göteborg, att ge oss lite härliga grilltips med inspiration från västkusten
Det ena var en rubb för fisk och det andra var en marinad för grönsaker. Rubben för fisken använde jag inte alls till fisk utan till kyckling vilket gick lika bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.