ersätt salladsost eller mozzarella med tofu. Låt koka på medelvärme ca 10 minuter utan lock, tills grönsakerna är lagom mjuka. Gratinera gärna bönröranmed 50 g riven salladsost och 50 g
Mixa samman alla ingredienser med en stavmixer. Print. Bönröramed pecorino och vitlök. Passar bra att ha på buffébordet och dippa grönsaker, på snittar eller som tillbehör till kött eller fisk
Med god smak av citron och soltorkad citron höjer bönröran vilken rätt som helst. Med högt innehåll av långsamma kolhydrater, protein, lösliga fibrer och mineraler kan baljväxter gärna ingå i kosten ofta
Jag har sovit otroligt mycket, gått promenader, sett film, umgåtts med nära och kära. Kör kort stund med lite vatten om du gillar grov röra och lång stund med lite mer vatten om du gillar lite slätare
I den här röra samspelar paprikans fylliga smak tillsammans med bönornas lena krämighet. Du kan antingen servera röran som en förrätt på ett grovt bröd eller toppa några bitar cristini med den
Jag gör dem hellre från grunden, med rena ingredienser och jag kan bestämma min touch. Jag är inget stort fan av många färdigprodukter som finns att köpa, där även pålägg
Skölj de okokta mungbönorna och lägg dem i en stor glasburk med vid öppning. Ställ sedan burken lutande, tex i diskstället eller i en större glasskål, och täck över med en handduk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.