ersätt salladsost eller mozzarella med tofu. Låt koka på medelvärme ca 10 minuter utan lock, tills grönsakerna är lagom mjuka. Gratinera gärna bönröranmed 50 g riven salladsost och 50 g
Sötsur sås1,5 dl ananasjuice 1 msk majsstärkelse 2 msk soja 1 msk vitvinsvinäger 1 msk honung, flytande 1 röd chilifrukt, finhackad (eller mindre om du inte vill ha så stark smak) 1 liten burk ananasringar, skurna i mindre bitar
Putsa köttet och massera det med salt och peppar. Vänd ner det dragna köttet i såsen som är kvar. Lägg det sedan i en ugnstålig gryta med lock tillsammans med lök och vitlök
Mixa samman alla ingredienser med en stavmixer. Print. Bönröramed pecorino och vitlök. Passar bra att ha på buffébordet och dippa grönsaker, på snittar eller som tillbehör till kött eller fisk
Jag har sovit otroligt mycket, gått promenader, sett film, umgåtts med nära och kära. Kör kort stund med lite vatten om du gillar grov röra och lång stund med lite mer vatten om du gillar lite slätare
I den här röra samspelar paprikans fylliga smak tillsammans med bönornas lena krämighet. Du kan antingen servera röran som en förrätt på ett grovt bröd eller toppa några bitar cristini med den
Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.