Grytstekt entrecôte med picklade primörer  - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g mörad entrecote
  • 1½ msk peppar blandning grovkrossad
  • 2 schalottenlökar
  • 2 dl rödvin
  • 5 dl kalvbuljong
  • 50 g Arla® Svenskt Smör
  • salt
  • honung
  • 500 g gulbetor
  • 500 g potatis
  • 2 dl Arla® Svecia riven
  • 30 g Arla® Svenskt Smör,smält
  • 150 g morötter
  • 150 g blomkål
  • 100 g spetskål
  • 100 g rädisor
  • 1 dl ättiksprit 12%
  • 5 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk hel anis
  • 1 msk hel kummin
  • 1 msk hela fänkålsfrön
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 800 g mörad entrecote 1½ msk peppar blandning grovkrossad 2 schalottenlökar 2 dl rödvin 5 dl kalvbuljong 50 g Arla® Svenskt Smör salt honung Galette 500 g gulbetor 500 g potatis 2 dl Arla® Svecia riven 30 g Arla® Svenskt Smör,smält Picklade primörer: 150 g morötter 150 g blomkål 100 g spetskål 100 g rädisor 1 dl ättiksprit 12% 5 dl vatten 1 dl strösocker 1 msk hel anis 1 msk hel kummin 1 msk hela fänkålsfrön salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.