Skiva steken och lägg ner i gräddsåsen. Pressa i vitlöken stek till det svettas. 1Porterstek1,5 kg fransyska 3-4 morötter, skivade 1 stor gul lök, hackad 3 klyftor vitlök, hackad 50 cl porter 1,5 dl svartvinbärssaft (outspädd) 2 dl vatten 0,5 dl oxfond 1 tärning köttbuljong 1 dl soja 1 tsk timjan ca 15 enbär
8port. Ingredienser. 3 dl vispgrädde2 ägg2 msk honung200 g hackad mörk choklad av bra kvalitet70 g smörLite vispgrädde och flagad mandel att garnera med
Här sitter jag och längtar mig bort till sötsaker och annat gott att äta, och tankarna för mig till förra veckans bakverk som var en gudomligtgod kladdkaka med chokladkolatäcke
Stek på lök och lite purjolök. I dag fick jag ett ryck när jag stod och skalade räkor. Blev väldigt sugen på räksoppa så då gjorde jag en egen räkbuljong
Stek vidare ett par minuter, tills laxen är klar. Grönsakspanna med laxkuber och fetaost1 portion1 laxfilé, tärnad150-200g brysselkål1 mindre morot0,5 rödlök1 solovitlöksmör/kokosolja att steka i50g fetaosttimjansaltvitpepparGör såhär. 1 solovitlöksmör/kokosolja att steka i50g fetaosttimjansaltvitpeppar
Så nu tycker jag faktiskt att jag är värd en kaka eller två=) Jag tänkte lyxa till det med en av de GUDOMLIGTgoda kolagömmorna med mandelspån som jag gjorde i förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.