4 900 g fast potatis Rullader ca 500 g lövbiff salt peppar 2 msk dijonsenap tandpetare 1 msk smör 2 1/2 dl vispgrädde 1 1/2 dl vatten 1/2 köttbuljongtärning 1/2 msk majsstärkelse 1/2 kruka oregano Grönsaker 200 g snackmorot 150 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Grekisk gyros- eller souvlakikrydda. Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i 4-5 bitar. Lägg på kött, tomater, gurka, lök och sist 2-3 matskedar yoghurt
) Tunn, smakrik, saftig och inte sån där ”köttbulle-kebab” som många kebabexperter kallar de. Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen i kebab när det gäller skräpmat
5) Lägg in rullen in i ugnen, i 3-4 timmar. 1-2 pressade Vitlöksklyftor. 1) Sätt ugnen på 100 grader. 2) Rör ihop alla ingredienser noga så att alla kryddor blandas
Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheter i, smaken är fantastisk. Det är bara att steka köttet några minuter och du har super god kebab redo
kebab-bröd. Här kommer ett recept på kebab av köttfärs som går snabbt att göra. Du blandar ihop alla ingredienserna till kebabsmeten, platta ut den på plåtar och steker köttet i ugnen
Hittade ett mycket gott recept på hemsidan för Vindelnrökt sidfläsk. Passar kanske bäst på sommaren och tillagad över öppen eld men nu är det 1 meter snö ute och man behöver påminnas om sommaren
Hummus Muhammara Ezme Baba ganoush Missa inte min veganska matsedel- du hittar den HÄR. Jag trodde aldrig att jag skulle ha ett vegansk recept på persiska kebab kobideh på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.