Blanda med olivoljan, smöroljan och den lätt smulade persiljan. -). Går bäst med baksidan av en matsked. Börja med att värma ugnen till 225 grader. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter beroende på hur frasiga du vill ha dom. 1/2 dl smör- och rapsolja
Blanda med olivoljan, smöroljan och den lätt smulade persiljan. -). Går bäst med baksidan av en matsked. Börja med att värma ugnen till 225 grader. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter beroende på hur frasiga du vill ha dom. 1/2 dl smör- och rapsolja
I går avslutade jag en runt-farande-dagmed både nya vinterdäcksinköp och gitarrinköp till skolans musiksal, med att rota runt efter adventsstakar och annat pynt som nu står redo att sättas upp under denna eftermiddag
Stek de tjocka blomkålspannkakorna i järnet på medelhög värme i smör. Dela blomkålen i mindre bitar och stek i pannan på medelhög värme tills den fått lite färg
Jag tycker nämligen att pannkakor är utmärkt att ha med i väskan som mellis när man skall på utflykt De går ju dessutom att variera i oändlighet med favoritfrukt eller att toppa med riven ost
En frosting som jag misslyckas helt med. Jo men sånt vill man ju förstås hjälpa till med. Så jag bjuder mig själv på några alldeles-för-lite-sömn-igen-timmar
I somras åt jag pannkakormed bacon, avokadoröra, tomat och lök. Pannkaka äter jag gärna med lite smör och socker men om det finns jordgubbar och blåbär i frysen så äter jag det gärna till pannkakornamed lite florsocker
Sen är det ju det där med ugnen och eftersom jag bara har en miniugn som inte alls är som en vanlig ugn så kan jag inte lova några exakta temperaturer och tider som är de bästa
Hon ändrade (ytterst) lite i det och jag gjorde en liten ändring jag med. Dessa pannkakor åt jag som kvällsmat igår eftersom en helgfrukost kändes alltför långt borta, men det är just helgfrukost eller brunch de lämpar sig allra bäst till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.