Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Ett nyttigt bröd som detta, varvades med tårtor och macarones, så kalorierna höll vi inte inne på alls
Blanda färsen med salt och peppar i matberedaren. Låt färslimpan vila cirka 10 minuter innan den skärs i skivor och serveras med gräddsås, löken, grönsaker och potatis eller ris
Då var det fredag, och denna vecka har verkligen varit fullspäckad, så det ska bli härligt med helg. det vankas nämligen julbord, med vinbrudarna och deras grabbar
Kladdkaka med glasyr Cirka 24 bitar 200 g smör 3 dl Socker 2 ägg 1 dl kakao 2 dl vetemjöl 4 tsk vanlijsocker 1 tsk bakpulver Glasyr. Häll upp smeten i en långpanna, ca 35×20 cm, med ett smort bakplåtspapper i
Ingredienser- valfritt antal havskräftor - en rejäl klick smör- 2 vitlöksklyftor- halvt knippe persiljaGör så här. 1) sätt på ugnen på 200 gr och ta fram smöret ur kylen2) halvera havskräftorna på längden och pilla ut bajsranden3) blanda samman smör, vitlök och hackad persilja4) fördela vitlökssmöret på havskräftorna5) in i ugnen i ca 5 min
Garnera med bär och hyvlad choklad. Lägg gelatinet i en djup tallrik och häll på kallt vatten så att det precis täcker, låt gelatinet svälla i vattnet i 5–8 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.