Härligt vårig påskbuffet
Rostad mandel och ruccola
Rostad mandel och ruccola
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk fransk senap
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • 2 1/2-3 dl mjölk
  • 1/2 dl grädde
  • 175 grader
  • 40 minuter
  • 1 1/2 dl stora kapris
  • 2 msk hackad gräslök
  • 2 tsk flingsalt
  • 2 msk honung
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 dl hackad bladpersilja
  • 1 msk grovkornig svensk senap
  • 1 tsk rivet apelsinskal
  • 1 tsk socker
  • 1/2 msk vitvinsvinäger
  • 1 dl crème fraiche och
  • 2 askar
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl Kall
  • 1 1/2 msk sherry
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 1 msk finhackad dill
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.