Vinbär har alltid varit surt i min smak men det passar perfekt med söta tillbehör. Strö lingonen över. Så även om jag ej äter vinbär så passar det perfekt att baka och laga på med en söt kontrast
Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Så himla nöjd med den. ett gäng med vitlöksklyftor. Krydda med örtkryddor, salt och peppar på köttet och blanda runt med händerna, det ska vara mycket kryddor
Bryn bitarna i en rejäl klick smör tillsammans med löken. Tanken är inte att det ska bli goda bitar med tuggmotstånd, utan de ska koka sönder och istället ge riktigt god smak och färg till grytan
Det är så smart och enkelt och det finns ingen ursäkt i världen att köpa smakfattig lingonsyltmed massa stabiliseringsmedel och snusk när man kan göra själv på någon minut
Ta dom färska basilikabladen och tryck ner dom mellan tomaterna, längst med sidorna. -) men med dom ingredienserna så kan det ju inte bli annat än gott
Servera till kokt potatis, lingonsylt och gelé. När vi var på matmässan Passion för mat förra fredagen så var Hälsingestintan på plats och dom bjöd på en så himla god högrevsgrytamed grönpeppar och konjak
Skala räkorna och lägg dem en kort stund i kokande vatten med risvinäger och salt. Fukta rispappren med sprayflaska eller mellan lätt fuktade kökshandukar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.