Brieost med spegel av halloncoulis. Halloncoulis är helt enkelt en sås. Vi hade en stor brieost kvar som fick bli stommen i en enkel förrätt som ändå ser lyxig ut
Jag tänkte att eftersom det blev en tvårätters härom dagen så måste det ju liksom till en efterrätt också så här bjuder jag på en Vit chokladpannacotta med Halloncoulis
Halloncoulis. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Cheesecaken kan med fördel serveras med halloncoulis. Krämig, mäktig och helt himmelskt god är denna cheesecake, som Debbie tipsade om för många år sen, men den är en stående favorit
Smula marängflagor över, dekorera gärna med ett blad mynta eller citronmeliss och kanske halloncoulis (hallonpuré du sparat men inte har lika mycket sockerlag i som till sorbeten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.