Hallongrottor på fullkornsvetemjöl
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • smör
  • 1 vaniljsocker
  • 1 bakpulver
  • 1 socker
  • 1 fullkornsvetemjöl, finmalet
  • 1 hallon, frysta eller färska1. Vispa rumsvarmt smör med sockret t.ex. med en elvisp. 2. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker separat och blanda därefter ihop till en deg tillsammans med sockret och smöret. Rulla små bollar och platta till något. Tryck en knoge i mitten till ett hål där du lägger i sylten. 3. Grädda i ca 15 min i 200 graders ugnsvärme i mitten av ungen.Hallonsylt1. Koka upp hallon tillsammans med socker. Låt svalna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.