Ingredienser 2 halloumiostar potatismjöl smör, till gräddning Topping: 1 kg räkor mer skal 1 dl smetana eller gräddfil 1 näve(ar) rucola citron, saften dill pepparrot, riven Skriv ut
pepparrot, riven. 1 dl smetana eller gräddfil. 1 kg räkor mer skal 1 dl smetana eller gräddfil 1 näve(ar) rucola citron, saften dill pepparrot, riven Skriv ut
Mixa såsen med en stavmixer, red av med maizena och smaka av med salt. Gräddsås med kantareller. Tillsätt lök, kryddor, älgfärs, ägg, grädde och dijonsenap i bunken
Stek kantarellerna i smör och smaka av med salt och peppar. Nagga med en gaffel. Gör pajdegen genom att arbeta samman vetemjöl, salt och smör, tillsätt vatten och arbeta samman till en fast deg
Börja med att laga ett potatismos. Tillsätt vitt vin, grädde, crème fraiche, hummerfond, chilisås, dijonsenap, hackad dill, paprikapulver och cayennepeppar
Var sedan noga med att skära tvärs över köttets fibrer annars kan det bli segt. T-bone steak. Medium. Servera med primörer, grillad blomkål, salsa verde eller rödvinssmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.