Vaniljglass med rosémarinerade jordgubbar | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 l jordgubbar
  • 14 portioner vaniljglass
  • 11 dl strösocker
  • 11,5 dl rosévin
  • 1 Ingredienser 0,5 l jordgubbar 4 portioner vaniljglass Marinad: 1 dl strösocker 1,5 dl rosévin Skriv utGör så här: Blanda strösocker och 1 dl rosévin i en kastrull. Koka upp och låt reduceras tills ca häften återstår. Ta av kastrullen från värmen och tillsätt ytterligare 0,5 dl rosévin.
  • Dela jordgubbarna till mindre bitar och låt marineras i rosémarinaden i minst 30 minuter. 
  • Servera jordgubbarna med vaniljglass och ringla över rosémarinaden.
  • Lyssna på I glaset om rosévin här!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.