Fick frågan om jag inte kunde publicera ngt halloweenrecept och efter lite funderande bestämde jag mig för att slänga ihop tre enkla och relativt snabba halloweenbakverk
TOMATSALSA (Vampyrblod – Halloweentema) 4 gelantinblad. Dags att börja planera påskens snart. Här hemma har vi tyngdpunkt på mycket mat & dryck och väldigt lite påskpynt
1. Koka upp vatten i en kastrull. 2. Tillsätt ca 5-6 droppar karamellfärg och lite salt i vattnet. 3. Koka pastan ca 11 minuter (se paketet) och spola sedan i kallt vatten
1. Sätt ugnen på 175 grader. Frilägg benet på klubborna genom att göra ett snitt i köttet längst upp mot benet och pressa ner köttet mot den tjocka delen
1. Tag åtta genomskinliga dricksglas. Blanda jellon med de olika dryckerna, Vi valde att smaksätta körsbärsgelén med tranbärsjuice, limejellon med kaktusfestis och citronjellon med citron-måltidsdryck
Än hinner vi med några Halloweenrecept eller hur. Halloween är ju sista oktober, så jag räknar med att vi får besök hemma av ytterligare ett par häxor innan vi stänger butiken för i år och blickar fram mot julbaket
God morgon. Det är inte jätteofta jag gör inlägg på morgonen såhär, men idag är en sådan dag. Mia med familj är här och hälsar på, så då kan man passa på att utnyttja lite barnpassning
Får det lov att vara en supergod glassmilkshake med vispad grädde, hallonsås och blodsprutor. Sprutorna fick jag på apoteket men eftersom handtagen var lila och jag inte tyckte att den färgen passade så bra till mitt projekt så lacka jag dom svarta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.