Halstrad gravlax med chèvresallad och kronärtskockskräm
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g gravad lax i bit
  • 12 små rödbetor (ca 1 kg)
  • 400 g färskpotatis
  • 100 g chèvre (getost)
  • 1 rödlök
  • 1 ask/påse bladspenat (ca 80 g)
  • 1 msk smör
  • 1½ msk vit balsamvinäger
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Kronärtskockskräm
  • 1 burk kronärtskockshjärtan (390 g)
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • 1 tsk finrivet citronskal
  •  
  • Till servering
  • 1 lime i klyftor
  • Flingsalt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.